Anpassad sökning

onsdag 2 juli 2008

Fashionista Diaries

Asså. Det är en rätt fånig serie om man ser till vad det handlar om. Och jag som verkligen inte är intresserad av mode eller sånt tjafs.

Men liksom som med Pussycat Dolls II sugs jag motvilligt in i någon slags trance. Kan inte blunda, kan inte titta bort. Kan inte byta kanal.


Fashionista Diaries handlar om några wannabes som får praktikplatser på några otroligt coola ställen i NY och arbetet går ut på att de ska ordna fester, fjäska och utföra många små bullshitjobb.


De som lyckas bäst kan få anställning. Liknar "The Apprentice" men i modebranchen och utan Donald förstås. Och ingen åker ut.


Dessutom är det lite tunnt med intriger än så länge.
Läskiga "Ugly-Betty-tjejen" från Queens hade lite mentala problem, hon tycker att "ingen förståååår hur jobbigt det är" (öh, jo? Alla som har fått slita ont som otackad praktikant för att få en chans att göra det man älskar kanske? Plus resten av dem som är med i serien...döööh?) och den snygga jobbiga bruden snackar som Paris Hilton. Vad är det med rika bratz i usa? Är man för rik för att uttala alla ord som de ska låta? De pratar släpigt som om de är konstant höga på majja...


Men jag har fastnat ändå. Konstigt egentligen. Det är ingen bra serie om man tänker till.

Inga kommentarer: